top of page

Gelukkig! We gaan weer open!

Vanmiddag hoorde ik natuurlijk de geruchten al, maar het bleef toch nog even spannend. Maandag 11 mei mag Skin Point weer open. Na 7 weken heb ik weer heel erg veel zin in. Ik zal zoveel mogelijk contact opnemen met mijn klanten. Wie dat wil, kan me ook zelf bellen of appen om een afspraak te maken. Natuurlijk is er wel het een en ander veranderd, zowel voor jouw als mijn veiligheid.

Onderstaand staan de maatregelen voor jou als klant kort op een rijtje. Elders in deze blog staan alle maatregelen die ik heb genomen uitgebreid uitgelegd. Mocht je verder nog vragen hebben, laat me dat dan even weten. Ik wil je graag helpen.

Kom alleen

Houd, waar mogelijk, 1,5 meter afstand van elkaar in de salon

Desinfecteer uw handen direct bij binnenkomst in de salon (hiertoe is handgel beschikbaar)

Betaal zo mogelijk contactloos

Blijf thuis als u een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts. Blijf ook thuis als iemand in uw huishouding deze klachten heeft

Volg altijd de aanwijzingen

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page